Vær rask med å sikre deg plass på nasjonal lederkonferanse

Sykepleierleder, alltid beredt

Det begynner å bli knapt med plasser på konferansehotellet, Scandic Hamar. Grunnet et begrenset antall plasser er noen parallellsesjoner snart fulltegnet.   

Vi oppfordrer alle til å melde seg på raskt for å få en plass på hotellet og ønsket parallellsesjon.

Det er også mulig å delta på enkeltdager.

Faglig påfyll og inspirasjon til ditt lederskap

Konferansen, som arrangeres av Norsk Sykepleierforbund i samarbeid med NSFs faggruppe for sykepleierledere, har tittelen «Sykepleierleder, alltid beredt! Ledelse, kløkt og handlekraft i en urolig tid».

Helse- og omsorgstjenestene står overfor store utfordringer i nær framtid. En helsetjeneste i endring krever sin leder på alle nivåer! Målet med konferansen er å gi deg som er sykepleierleder, faglig påfyll og inspirasjon til ditt lederskap.

Spennende foredragsholdere fra myndigheter, virksomheter og klinisk forskning og praksis vil snakke om blant annet ledelse i endring og krysspress, teknologi, mangfold, Tørn, etikk og emosjonelle krav.

Hva kan du vente deg?

28. oktober får vi lytte til blant annet Kamzy Gunaratnam, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Jonny Brodersen, direktør for sikkerhet og beredskap i Helse Nord, Kari Tangen, forhandlingssjef i NSF, og Jonas Debesay, professor i migrasjon i helsetjenester ved OsloMet.

29. oktober vil åpnes av Lill Sverresdatter Larsen, forbundsleder NSF, i samtale med helseminister Jan Christian Vestre. Denne dagen får vi også høre Donatella De Paoli, foredragsholder, forfatter og førsteamanuensis ved BI, Sigrid Engen, daglig leder ved Arbeidsmiljøsenteret, og mange lederstemmer fra klinikk, forskning og forvaltning.

Vi gleder oss til å se deg på lederkonferanse i Hamar!