Ny fylkesledelse i NSF Viken

Fylkesleder og nestledere i NSF Viken

Norsk Sykepleierforbund (NSF) Viken har hatt fylkesmøte, og det er valgt ny fylkesledelse. Linda Lavik som har vært fylkesleder i Viken siden Viken ble opprettet, og i tidligere Buskerud, har etter 12 år i vervet ikke stilt til gjenvalg.

Ny fylkesleder er Tiril Bringsrud Svensen. Hun har vært fylkesnestleder i Viken, og har lang erfaring fra NSF. Hun kom opprinnelig fra Akershus, der hun jobbet som helsesykepleier i Rælingen kommune. Tiril har et stort faglig engasjement, og brenner for en best mulig helsetjeneste. Hun mener vi trenger en helsetjeneste og et arbeidsliv som er forsvarlig organisert. Tiril kjemper også for et arbeidsliv og et arbeidsmiljø som setter oss i stand til å utøve sykepleiefaget på en best mulig måte.

Dag Andre Werner Larsen og Live Gusfre er valgt som nestledere.

Dag Andre Werner Larsen har vært fylkesnestleder i Viken, og har arbeidserfaring fra psykisk helsevern. Han er særskilt opptatt av arbeidstid, arbeidsvilkår og tillitsvalgtapparatet. Dag brenner aller mest for de tillitsvalgte og de hovedtillitsvalgte og for den utrolig viktige jobben de gjør. Han har et særlig fokus på sykepleiernes viktige rolle innen psykisk helse og rus, både forebyggende og behandlende.

Live Gusfre er avdelingssykepleier for brystdiagnostisk senter på Drammen sykehus. Hun har lang erfaring fra verv i NSF, og har arbeidserfaring fra ulike stillinger i sykehus. Hun er opptatt av at sykepleieryrket skal være et attraktivt yrke både for kvinner og menn. Live brenner for at yrket skal kunne utføres med høy faglig kvalitet, av trygge sykepleiere, som har en arbeidshverdag ute hos pasientene. Og at de skal kunne stå i denne jobben til pensjonsalder.