Sykepleierdagen – en hyllest til våre helter i helsevesenet 

Fylkesleder Margareth Horn og nestleder Unni Kiøsterud Tufte ønsker velkommen

En strålende fin dag på så mange måter, både værmessig, innholdsmessig og ikke minst cirka 200 engasjerte sykepleiere i salen. Fagdagen startet med trommekorpsets innmarsj. Trommekorpset har en utrolig sterk effekt, og skaper en høytidelig ramme. Fylkesleder Margareth og nestleder Unni ønsket en fullsatt sal velkommen.  

I år var vi så heldige at vår forbundsleder Lill Sverresdatter Larsen deltok og holdt et veltalende og flott innlegg om helter, både tidligere helter og nålevende helter. Hun dro historiske linjer og det er inspirerende å høre på Lill.  

Forbundsleder Lille Sverresdatter Larsen

Professor i kunstig intelligens ved Universitetet i Agder, Morten Goodwin, hadde to lærerike og spennende økter om kunstig intelligens. Morten er anerkjent som en av Norges fremste eksperter innen kunstig intelligens. Foredraget ga oss innsikt, og han forteller historien om kunstig intelligens på en forståelig og inspirerende måte.  Kulturelt innslag var dansegruppe fra vg2, danselinjen ved Skien videregående skole med vakker dans som viste tydelig både samarbeid og kommunikasjon.  Vi fikk også høre to engasjerte damer fra teknologiselskapet Dynamon. De snakket om hvordan KI kan brukes som støtteverktøy og har utviklet et program som effektiviserer, forenkler og fornyer utarbeidelsen av turnus.  

Professor Morten Goodwin
Professor Morten Goodwin
Elever fra vg2 Skien videregående
vg2, danselinje Skien vgs
Hilde Ulvik Hordnes utdannet sykepleier og daglig leder i Dynamon AS
Hilde Ulvik Hordnes, sykepleier og daglig leder i Dynamon AS
Siv Heldal utdannet sykepleier og ansatt i Dynamon AS
Siv Heldal, sykepleier og ansatt i Dynamon

NSF har en lang tradisjon i å dele ut pris til årets sykepleier og årets sykepleieleder, og prisene deles ut i forbindelse med 12. mai-markeringene. Du kan lese om dette i egen artikkel. https://www.nsf.no/fylke/vestfold-og-telemark/nyheter/arets-sykepleier-og-sykepleieleder-2024

Aili Kristina Hannisdal
Aili Kristina Hannisdal, lege

Fagdagen ble avsluttet med et inspirasjonsforedrag av Aili Kristina Hannisdal - @endorfinlegen. Aili Kristina er lege, gründer, forfatter, foredragsholder, låtskriver og musiker. Hun fokuserte på at alle mennesker kan leve ut sitt potensiale, og inspirerer til å “ta følelsene i egne hender”. Hun formidlet kunnskap om psykologi, medisin og nevrovitenskap på en forståelig og engasjerende måte.  

Tusen takk for en flott fagdag – vi gleder oss til neste gang! 

Med strålende hilsener og stor beundring fra fylkesleder Margareth og nestleder Unni 

Fullsatt sal