Velkommen, Lars og Johannes!

Lars og Johannes

Velkommen til fylkesstyret, Lars Bondeviken Morvik (t.v) og Johannes Trommestad (Foto: NSF Rogaland)

De to nye tilskuddene heter Lars Bondeviken Morvik og Johannes Trommestad - og de ser frem til å jobbe sammen med fylkesstyret til beste for fylkets over 10 000 medlemmer - inkludert studentmedlemmene.

Hvem er du og hva vil du, Lars ?

- Jeg er en 21 år gammel, engasjert som vanligvis bergensere er og går på tredje året ved sykepleierutdanningen ved Høgkulen på Vestlandet, campus Haugesund. Når jeg ikke studerer er jeg mye tilknyttet det frivillige arbeidet til Røde Kors, en organisasjon jeg også har hatt verv i. Før jeg begynte på sykepleierutdanningen gikk jeg to år på ambulansefag.

-Arbeidet som fylkesstyremedlem har jeg gledet meg til siden jeg stilte til valg. Jeg tror jeg kan yte gode bidrag og er særlig opptatt av å bringe studentperspektivet og da særlig kvalitet i praksisopplæringen, bruk av simulering og det å jobbe for god veilederkompetanse inn i styret.

Hvem er du og hva vil du, Johannes?

-Jeg er 23 år gammel, fra Arendal og går for tiden på andre året ved sykepleierutdanningen ved UiS. Har jobbet som miljøarbeider på folkehøgskole, og på fritiden går det mye i håndball, seiling og friluftsliv.

-Min interesse for å bidra i fylkesstyret er kanskje litt genetisk da min mor har vært medlem av fylkesstyret i Agder. Jeg liker å kunne påvirke, og om jeg skulle si hvilke saker jeg brenner mest for er det flere menn - og mer mangfold - i sykepleieryrket. Det å gi studentene gode praksisopplevelser er en annen sak som står høyt på min prioriteringsliste.

Johannes har vært vararepresentant i fylkesstyret i inneværende periode, men fikk aldri anledning til å møte.

Takk for innsatsen, Desirée og Jakob!

Grunnene til at han ikke fikk møte heter Desirée Wennerlund og Jakob Hummelsund Grung. De deltok i dag i sitt siste fylkesstyremøte, og ble behørig takket av fylkesleder Aud H. Riise

Jakob og Desiree
Takk for innsatsen, Jakob Hummelsund Grung og Desirée Wennerlund

-Dere har vært noen fantastisk flotte studentrepresentanter for NSF Rogaland. , Engasjerte, kloke og våget å utfordre fylkesstyret til gode diskusjoner i saker når det har vært behov for det. At dere har møtt på alle møtene vitner også om at dere har tatt rollen, ansvaret og oppgavene på største alvor, sa fylkeslederen i sin takketale.

Lykke til videre, Desirée og Jakob!