Sykepleier med interesse for eldreomsorg og demens? Dette er din faggruppe!

Lokal faggruppe geriatri og demens -  Oddveig Andersen

Oddveig Andersen og styret har plass til flere medlemmer i faggruppen for geriatri og demens (Foto: Privat)

Oddveig Jorunsdotter Andersen er leder av faggruppen, og hun framsnakker mer enn gjerne et tilbud som flere kollegaer kan ha stor nytte av å være en del av:

- Vi anbefaler alle sykepleiere med interesse for feltet å være medlem i faggruppen. Vi har god plass, og alle sykepleiere er velkommen. Faggruppen har medlemmer fra privat sektor, kommuner og sykehus, i tillegg til sykepleiere fra høyskoler, universitet og fagskoler, sier Andersen

Hvorfor bli medlem?

Gjennom medlemskap i faggruppen får medlemmene mulighet til å møtes gjennom jevnlige fagkvelder:

- Vi arrangerer temakvelder hvor vi veksler på forelesere som har demenssykdom eller geriatri som sin spesialitet. Videre har vi hatt erfaringsutvekslinger med frivillige tjenester som bidrar i eldreomsorgen. Sist fagkveld var i Ølen der Ellen Johanne Svendsbø foreleste om pårørende til personer med demens. Fagkvelden var svært godt besøkt og tilbakemeldingen til oss i styret var utelukkende positive.

Medlemskap i faggruppen gir også tilgang til fagstoff, fagkurs og konferanser, samt mulighet til å søke utdanningsstipend. Medlemmene vil også motta fagtidsskriftet Geriatrisk sykepleie som gis ut to ganger i året, et tidsskrift med flere fagfellevurderte vitenskapelige artikler.

Gratis medlemskap for sykepleierstudenter

Medlemskapet i faggruppen er gratis for medlemmer av NSF Student.

Hvem er i styret?

Foruten leder Andersen er faggruppens styre sammensatt av sykepleiere fra hele Rogaland, både fra by og distrikt.

- Styret består av engasjerte og dedikerte sykepleiere med sterk interesse for faglig vekst, nettverksbygging og utviklingen av helsetjenesten vår, fastslår Andersen.

Styret i faggruppen består i dag av:

Oddveig Jorunsdotter Andersen – leder
Marita Husevåg Hellesen – nestleder
Olaug Kristin Eikeland Hindal – kasserer
Torunn Berekvam Lyse – styremedlem
Sølvi Anne Eide Lunde – styremedlem
Kristin Aas Nordin – varamedlem
Stig Riise Pettersen – varamedlem


- Styret kan kontaktes gjennom e-post til meg som leder, og vi mottar gjerne henvendelser og spørsmål om faggruppens arbeid. La oss bidra til en enda bedre omsorg til pasientene våre i et faglig sterkt felleskap!

Adressen er oddveiga86@hotmail.com

Hvordan bli medlem?

For å bli medlem i faggruppen kan man enkelt sende SMS med kodeordet GERIATRI til 02409. Dette har en årlig kostnad på 400 kroner.