Kjell Magne - en bauta!

Årets sykepleier1

Årets sykepleier flankert av fylkesleder Aud H. Riise (Foto: NSF Rogaland)

Det skriver forslagsstillerne Linn N Heiberg og Marit C.N Neshavn i sin begrunnelse for hvorfor Kjell Magne Lie bør tildeles prisen som årets sykepleier i Rogaland. En begrunnelse som avsluttes med: 

-Vi vil nominere Kjell Magne til årets sykepleier for den formidable innsatsen han gjør som sykepleier, studieveileder og kollega.  

Hilsen takknemlige kollegaer ved nevrologisk sengepost. 

Overraskelse!

Prisutdelingen fant sted med det aller største hemmelighetskremmeri. Prisvinneren selv ble mer eller mindre beordret til fastvakt på et rom, mens NSF Rogalands fylkesleder og nestleder ble smuglet inn på et vaktrom. Raskt ble det pyntet med ballonger og annet stas. Kake, blomster, diplom og kunstverk ble klargjort før prisvinneren ble bedt om å komme til vaktrommet. Han ble møtt av stinn brakke, gild krone og stående applaus.

Årets sykepleier
Kjell Magne med synlige bevis på at han er årets sykepleier i Rogaland: Diplom, kunstverk, blomster - og krone! (Foto: NSF Rogaland)

Gratulerer, årets sykepleier! 

Det er NSF Rogalands fylkesstyre som på bakgrunn av innkomne forslag fra medlemmene utnevner årets sykepleier i Rogaland. At Kjell Magne var en verdig vinner, var de aldri i tvil om. Kollegaene sparte heller ikke på godordene: 

  • som Kjell Magnes pasient kan du være sikker på at han gir det lille ekstra 
  • med sin evne til å balansere kunnskap og omsorg, tar han seg alltid tid til gode og informative samtaler med pasienter og pårørende på en faglig og samtidig lettfattelig måte 
  • som praksisveileder er han en legende. Kjell Magnes evne til å lære fra seg har utallige studenter fått nyte godt av – og mange har begynt hos oss nettopp fordi han gav dem gode praksiserfaringer 
  • han sørger for god flyt og kontinuitet i pasientforløpet 
  • han utviser mesterlige diplomatiske egenskaper som hane i hønseflokken 
  • som kollega kan du alltid regne med støtte fra Kjell Magne, uavhengig av hvilket standpunkt en måtte ha. 
Kake - Årets sykepleier
Kake hører med når det er prisutdeling

At årets sykepleier har planer om å gå av med pensjon neste år – etter å ha behandlet tre generasjoner slagpasienter gjennom nærmere 30 år – er også noe kollegafellesskapet er opptatt av:

-Han vil etterlate seg et enormt tomrom i avdelingen, skriver Heiberg og Neshavn i sin begrunnelse. 

NSF Rogaland gratulerer Kjell Magne med prisen som årets sykepleier i Rogaland!