Christine - NSF Rogalands medlem nr. 10 000!

10 000

Her skal det feires! Medlem nr. 10 000 Christine Eikrem er her flankert av fylkesleder Aud H. Riise (t.v) og hovedtillitsvalgt Ronny Breivik. (Foto: Johanne Torkillsen)

Og markering ble det!

Fredag dukket fylkesleder i NSF Rogaland, Aud H. Riise og hovedtillitsvalgt i Karmøy kommune, Ronny Breivik, opp på jubilantens arbeidsplass med flott kake og en gild NSF-sekk fylt opp med kjekke og nyttige profileringsartikler.

Christine Eikrem ble utdannet sykepleier i 2008 og har siden da hatt flere arbeidsforhold, men da i stillinger som ikke er typiske sykepleierstillinger. I mars 2020 ble hun leder av koronateamet i Karmøy - og hun er i tillegg leder for to kommunale legesentra.

- Jeg hadde fra jeg sluttet i undervisningsstilling og begynte i koronateamet tenkt å organisere meg i NSF, men i en travel hverdag ble det likevel ikke gjort. Når hovedtillitsvalgte kontaktet meg før årets lokale forhandlinger var jeg derfor ikke vanskelig å be - henvendelsen var det jeg trengte for å gjøre tanke til handling, sier Christine i en kommentar

Hun satte stor pris på oppmerksomheten som ble henne til del - og det samme gjorde fylkeslederen

- Dette var kjempekjekt! Jeg har virkelig kost meg gjennom en flott dag på Haugalandet - og møtet med Christine var både spennende, lærerikt og inspirerende. At vi nå er 10 000 NSF-medlemmer i Rogaland gjør meg som fylkesleder både stolt og ydmyk på samme tid. Men både hun og de øvrige medlemmene skal være trygge på at vi i NSF Rogaland skal gjøre vårt for at NSF fortsetter å være sykepleiernes naturlige førstevalg også i fremtiden, forsikrer en glad og engasjert Aud Hølland Riise.