Ønsk nye jordmødre velkomne!

Stavanger kull 2020

Statsminister Jonas Gahr Støre, styremedlem i Jordmorforbundet Eva Christina og jordmorkull 2020 i Stavanger.

Å være jordmorstudent kull 2020 vil for alltid forbli en spesiell årgang. En årgang studenter som har kjent på å starte et krevende studium i en tid hvor verden var usikker og mye har vært annerledes. De har lært seg å tilpasse seg og finne løsninger som man ikke før har hatt behov for, og dette har forhåpentligvis gitt de erfaringer som kan være nyttige i jordmoryrket.

Jordmorforbundet har reist landet rund for å møte studentene og arrangert festmiddag som markerer avslutning av studiet og start på en ny karriere i verdens beste yrke. Noen studentkull har kun møttes så lite som to ganger fysisk i løpet av studieperioden, andre har møttes ofte. Uansett kan vi skrive under på at gjensynsgleden var stor når vi satte oss til bords.

Det er særlig viktig å være organisert som nyutdannede jordmødre, og NSF kan tilby trygg og solid oppfølging om behovet er der. Vi jobber for jordmødre hver eneste dag, at lønn og arbeidsforhold skal være gode – dette gjør seg ikke selv. Å være medlem i landets 4. største fagorganisasjon, med 126.000 medlemmer og godt skolerte tillitsvalgte i alle ledd, kan vi anbefale på det sterkeste.

Jordmorforbundet har vært i Oslo, Tromsø, Bergen og Stavanger. Studentene i Vestfold gratulerte vi på alternativt vis med en hyggelig blomster på døra, mens de øvrige studentene fikk en festaften med middag. For kullet i Stavanger ble det en kveld de sent vil glemme. Selveste statsministeren kom bort etter initiativ fra en snarrådig tillitsvalgt. Altså, man får ikke noe om man ikke spør.

Trondheim kull 2020
Jordmor kull 2020 i Trondheim, og de dyktige Jordmødre som har bidratt til workshop: Sigrid, Anne Brith, Cathrine og Eldri, og prosjektleder Malin.
Studentkull Tromsø
Jordmorkull 2020 Tromsø, styremedlem i Jordmorforbundet Veronica, lokalgruppemedlem Merthe og prosjektleder Malin.
Bergen
Jordmor kull 2020 Bergen, styremedlem i Jordmorforbundet Sara, hovedtillitsvalgt ved KK Haukeland Jannicke og lokalgruppemedlem Cecilie.
Oslo Met
Jordmor kull 2020 Oslo Met, nestleder ved NSFs fylkeskontor i Oslo Erik, tillitsvalgt ved OUS Kari Mette, Morten og Malin fra Jordmorprosjektet.

Jordmorforbundet NSF gratulerer alle nyutdannede jordmødre med vel gjennomført studie!

Ta de godt imot!