Intensivkongress Sarpsborg 2024

Fagkongress Sarpsborg 2024

Fullsatt plenumsal ved Quality Hotel Sarpsborg.

Over 400 personer var samlet til en godt gjennomført intensivkongress i Sarpsborg.

Takk til lokalgruppen og særlig lederne av fag-, samt logostikkomite Stina Frid og Camilla Jørstad for en enorm innsats gjennom planlegging og gjennomføring av årets fagkongress!

Takk til foreleserne som har bidratt med faglig godt innhold og tilpasset det til tema «Intensivsykepleie- et kvalitetsstempel for fremtiden».

Takk til alle deltagerne! Vi håper fagkongressen har innfridd og gitt faglig berikelse. Vi håper og det har vært en god arena for å knytte bånd til nye og se igjen tidligere bekjentskaper.

Takk til utstillerne og særlig Vingmed som har stilt som hovedsponsor.

Takk til Fjell og fjord konferanser, herav Mari og Carina for planlegging og gjennomføring!

TAKK til alle det måtte gjelde. Vi er glade for å være faggruppe for landets intensivsykepleiere som får til dette sammen med alle involverte. Viktigst av alt, håper vi engasjementet for intensivsykepleierfaget er styrket. Sammen får vi til!

Intensivkongressen er forskjøvet i 2025, og vil bli avholdt i Stavanger 11.-13. Februar 2026. I 2025 kan du delta på Europeisk kongress i Bologna 12.-15. Mars, Verdenskongress i Dubai 9.-11. Mai, Nordisk kongress (NOKIAS) København 1.-3. Oktober 2025.

Matias Rasi og Lisbeth Aure foreleser
Matias Rasi og Lisbet Aure foreleser på fag- og pedagogisk seminar.
Siv foreleser om NAS
Siv Stafseth foreleser om NAS.
Paneldiskusjon
Paneldiskusjon ledet av Paula Lykke.
Årets intensivsykepleierleder og årets intensivsykepleier 2025
Årets intensivsykepleierleder Elin Molden Iversen ved Namsos sykehus og årets intensivsykepleier Kaja Melhus Sjølli ved Elverum sykehus.
Æresmedlemmer
Flere av æresmedlemmene deltok. Fv Eva Diana Hauge, Linda Meintjes, Otto Aareskjold, Tove Guldbrandsen.
Landsstyret INSF
Landsstyret Intensivsykepleierne NSF 2023-2025. Bak f.v: Ole Petter Sætnan, Matias Rasi, Maria Klette, Rune Rishaug, Julie Hoseth Berntsen. Forran f.v: Marie Otterstad, Torunn Hansen, Sandra Karoliussen Hammer.