Ny logo og nytt navn

Helsesykepleierne NSF

Ny logo og nytt navn

Høsten 2022 ble det etablert en arbeidsgruppe som har fulgt opp forbundsstyrets vedtak om enhetlig profilering av faggruppene (Nr. 27/22): Generalsekretær foreslo å starte opp et arbeid høsten 2022 som medførte at den enhetlige profileringen av faggruppen var klar tidlig våren 2023. Arbeidet burde som et minimum ta for seg faggruppenes, logo, navn og akronymer, og profilmaler.  

Sentralstyret i LaH ønsker å følge NSFs anbefaling om å endre profil. Vi ønsker samme «strek» som NSFs logo med de to sirklene og faggruppens navn. Inne i sirkelen ønsker vi å beholde vår logo da farger og symbol er forenelige med NSF sin fargepalett.  Men vi ønsker å endre form på logoen og navn.  

Derfor ble det i forrige uke gjennomført en ekstraordinær digital generalforsamling hvor medlemmene våre kunne være med å stemme frem logo og navnendring. Resultatet av avstemmingen ble:

Navn endres til: Helsesykepleierne NSF og logo som fikk flest stemmer var den du ser øverst i saken.

LaH har vært et begrep som har blitt brukt av helsesykepleiere og er godt kjent i vår faggruppe. Vi opplever at utenfor vår organisasjon er det svært få som kjenner til LaH som forkortelse. Vi mener navnendringen vil gjøre presentasjonen av oss som faggruppe mer forståelig.