Nytt Geriatrisk sykepleie

Forside av tidsskriftet Geriatrisk sykepleie 1/24

Dette nummeret har gode fagartikler som «Dørene åpnes til det digitale klasserom – kompetanseheving under pandemien» og «Sunn aldring og sosioøkonomiske helseforskjeller». Og vi har et Intervju med tidligere juniorverdensmester i 100 meter hekk, Isabelle Sandstedt Pedersen, som har et brennende engasjement for eldre og eldrehelse.

Vi har også besøkt helsedirektoratet for å få nyeste informasjon om e-læringsprogrammet BASIS som har som formål å øke kompetansen om fallforebyggende trening. Fall koster oss enorme summer og stor menneskelig lidelse hver eneste år. Vi må ta vare på oss selv og de rundt oss. Jeg oppfordrer derfor alle medlemmer i faggruppen geriatri og demens å logge seg inn på nettsiden til BASIS og ta e-læringskurset for å øke egen kompetanse i fallforebygging. Lenke til nettsiden finner du her:

Alle som tar kurset og sender meg en kopi av kursbeviset vil være med i trekningen av tre av de flotte faggruppesekkene våre, se bilde. Trekning 1. august 2024. Send bilde av kursbeviset til: tor.engevik@hotmail.no

NSF FGDs flotte sekk
NSF FGDs flotte sekk.

Med dette ønsker jeg, og resten styret i NSFs faggruppe for geriatri og demens, alle våre medlemmer en aktiv og riktig god sommer.

Med vennlig hilsen

Tor Engevik, leder NSFs faggruppe for geriatri og demens