Nominer til årets akuttsykepleier

Styret i NLAS har vedtatt at det skal utdeles en pris til en sykepleier som på en fremragende måte har belyst sykepleiefaget i forbindelse med arbeid i akuttmottak, legevakt, AMK, forvaret, prehospital tjeneste eller andre akuttmedisinske arbeidsfelt.

Følgende kriterier må oppfylles: Medlem i NSFs Landsgruppe av Akuttsykepleiere minimum 1 år og være ajour med kontingenten. Skriftlig søknad med begrunnelse fra søker selv eller andre medlemmer i landsgruppen. Minst en referanse må angis i søknaden. Søknaden skal innbefatte en beskrivelse av det arbeid som belyser sykepleierfaget i forbindelse med arbeid i akuttmottak, AMK, legevakt, forsvaret, prehospital tjeneste eller andre akuttmedisinske arbeidsfelt. Søknaden må være sendt per e-post senest 15.oktober 2024 til akuttsykepleiere@gmail.com

Generell informasjon: Søkere som har mottatt prisen, kan ikke motta den på nytt før etter 4 år. Styret i landsgruppen vil foreta utvelgelsen og kan ikke overprøves. Det fravikes ikke fra regelen om at søknaden må være NLAS  i hende innen søknadsfristen. Kandidater som innehar verv i landsgruppens sentralstyre kan ikke søke selv. Medlemmer av landsgruppens sentralstyre kan ikke nominerekandidater.